Missha Time Revolution The First Essence 5x

Bestel
  • Beschrijving

De First Essence 5X is de 5e generatie van een cultfavoriete essence. Deze essence verbetert de elasticiteit en revitaliseert de teint dankzij gistextract en niacinamide. De formule is verbeterd om de anti-rimpel en verhelderende effecten te intensiveren. Tegelijkertijd verbetert het de huidtextuur om een zuivere en heldere teint te creƫren. Verrijkt met 97% gistferment samen met rijstextract, helpt de essence de huidskleur te verbeteren, hij hydrateert en verjongt uw huid.

De Missha Time Revolution First Treatment Essence 5x is de nieuwste versie van deze bestverkochte essence, meer dan 11 millioen verkochte flesjes! Het is een waterachtige essence die de teint herstelt en egaliseert.  Fles bevat 150 ml.

Hij is perfect voor degenen die worstelen met hyperpigmentatie veroorzaakt door UV-stralen. Het fermentatieproces zorgt voor een snelle absorptie en helpt hydratatie in de huid te brengen, waardoor deze langer vocht vasthoudt en de elasticiteit van de huid herstelt. Niacinamide verheldert en verheldert de teint, terwijl adenosine de huid energie geeft voor een jonger uitziende huid.   

TIP:  

  • Na cleaning en Toning, breng een gewenste hoeveelheid essence aan.
  • Dep met je handen het product op je gezicht en nek tot dat het volledige is geabsorbeerd.
  • Breng daarna je Serum en Moisturiser aan.