Purito Centella Unscented Eye Cream

Bestel
  • Beschrijving

De veganistische PURITO Centella Ongeparfumeerde Oogcrème laat rimpels rond de ogen en mond verdwijnen en houdt de huid zijdezacht met tijgergras en panthenol - zonder geurstoffen! Inhoud tube 30 ml.

De oogcrème is ook geschikt voor dragers van contactlenzen en mensen met een allergie, omdat deze geen essentiële oliën bevat. 

Centella Asiatica, ook wel bekend als CICA of tijgergras, is momenteel erg hyped, en terecht! Er wordt gezegd dat tijgers erin rollen om hun gevechtswonden sneller te laten genezen. En tijgergras bevordert feitelijk de celvernieuwing en helpt uw ​​huid sneller te regenereren.

Wat in gewone taal betekent: CICA zorgt ervoor dat wonden genezen en rimpels verdwijnen. De PURITO Centella Oogcrème bevat maar liefst 47% CICA.

Ceramiden voorkomen dat de huid uitdroogt en versterken de huidbarrière, waardoor verstoorders als ozon, UV en stof moeilijk doordringen.

4 soorten peptiden stimuleren de collageen- en elastineproductie van de huid en vullen rimpels van binnenuit op. Hyaluronzuur zorgt voor voldoende vocht waardoor droogterimpels geen kans krijgen.

Purito Skincare stappen plan: 1.Toner - 2.Serum - 3.Eye Cream - 4.Cream - 5.Sunscreen.