Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Verkooppunten

Essential Professional Make-up is een nieuw make-up merk voor Nederland, sinds september 2017.       Een jong en dynamisch bedrijf, dat makkelijk te gebruiken professionele make-up en skincare producten levert van hoge kwaliteit. Essential Professional Make-up is ontwikkeld in Italië in Rome, om je make-up keuze te vergemakkelijken; simply your make-up Essentials!

Ideaal voor een onervaren klant, maar zeker ook de oplossing voor de make-up-addict en make-up professional! Alle producten zijn dermatologisch getest, rijk aan vitaminen en UV filters, veelal met bijzondere anti-aging eigenschappen, niet op dieren getest en vrij van parabenen. Essential Professional Make-up: luxe make-up producten die gemaakt zijn met respect voor het milieu en de aandacht die je van Italiaans vakmanschap mag verwachten.

Essential Make-up is te koop via deze site en bij geselecteerde specialisten, waar make-up artists de tijd nemen om je te adviseren en je de make-up essential technieken te leren!

Heb jij een eigen salon en interesse om te starten met Essential Professional Make-up, stuur ons dan gerust een mailtje.

NEDERLAND

- Feel Good Make-up Academy in Utrecht www.feelgoodvisagie.nl

- Beautystudio Mooi in Utrecht www.beautystudiomooi.nl

- Switch Kappers in Boxtel  www.switchkappers.nl

- Cream Skincare in Oirschot www.creamskincare.nl

- Britt Beautycare in Wijk en Aalburg www.britt-beautycare.nl

- Hairstudio Frisco in Amsterdam

 

BELGIË

- Au Bel Oriënt in Deerlijk www.aubelorient.be